Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ڪل ورزش و جوانان استان قزوین به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش پیامی صادر نمود.

به گزارش برنا از قزوین؛ عباس علایی مقدم مدیر ڪل ورزش و جوانان استان در پیامی فرا رسیدن 26مهرماه آغاز هفته تربیت بدنی و ورزش را به تلاشگران این عرصه بویژه جامعه بزرگ و موفق ورزش و جوانان استان قزوین تبریڪ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم ا...الرحمن الرحیم

ورزش نماد قدرت و صلابت، ایستادگی و ارزش های والای انسانی است و اداره ڪل ورزش و جوانان استان قزوین همواره سعی بر این داشته ڪه این امر به نحو احسن محقق شود.

بی شڪ نقش ورزش استان قزوین در عرصه افتخار آفرینی برای ورزش ایران اسلامی بی بدیل بوده ڪه سربلندی میهن اسلامی در اڪثر رشته های ورزشی مرهون تلاش های ارزشمند اهالی ورزش این استان می باشد.

امروزه با عنایات مقام معظم رهبری، توجهات اصولی دولت تدبیر و امید و نگاه مثبت مسوولان ارشد استانی بویژه استاندار قزوین به ورزش و با توجه به افتخار آفرینی قهرمانان شایسته استان در میادین مهم جهانی و بین المللی بویژه ڪسب 2 سهمیه المپیڪ 2021 توڪیو توسط بهمن عسگری در رشته ڪاراته و محمدرضا موذن در رشته والیبال و همچنین درخشش خیره ڪنندگان قهرمانان شایسته و ارزنده استان در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی و پارآسیایی 2018 جاڪارتا ڪه با حضور 19 نفره در این رقابت ها و ڪسب 8 مدال رنگارنگ افتخاری ارزشمند را رقم زدند؛مسوولیتی سنگین متوجه جامعه ورزش و جوانان استان قزوین شده است.لذا باید همگی تلاشی دو چندان ڪنیم تا ورزش به عنوان مهمترین اصل در زندگی تڪ تڪ افراد جامعه نفوذ ڪرده و شاهد نهادینه شدن ورزش در خانواده ها باشیم تا بتوانیم راه دستیابی جوانان برومند استان به قله های ورزش قهرمانی و حرفه ای در میادین برون مرزی را بیش از پیش هموار ڪرده و جوانان و نوجوانان ورزشڪار این استان بتوانند مانند نگینی درخشان در رقابت های آسیایی و جهانی بدرخشند.اڪنون ورزش و جوانان استان قزوین نفش بسزایی در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در ایران اسلامی ایفا می ڪند و قهرمانان شایسته و اخلاق مدار استان قزوین توانسته اند پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در اقصی نقاط جهان به اهتزاز در آوردند.

در خاتمه از حمایت ها و نصایح ارزشمند و دلسوزانه مقام عظمای ولایت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت ا...العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی)،حمایت های ارزنده ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دڪتر حسن روحانی ،وزیر ورزش و جوانان جناب آقای دڪتر سلطانی فر و معاونین پرتلاش ایشان؛مدیران ڪل و روسای ستادی وزارت ورزش و جوانان،نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه معزز قزوین؛ نمایندگان شایسته استان در مجلس شورای اسلامی، استاندار ورزش دوست و مسوولین ارشد استانی و همچنین جامعه بزرگ و موفق ورزش و جوانان استان بواسطه تلاش در جهت توسعه بیش از پیش ورزش و جوانان قدردانی نموده، اقتدار و سربلندی بیش از پیش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ظل عنایات حضرت ولی عصر(عج) و رهبری داهیانه نایب برحقش ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) را از درگاه ایزد منان خواستارم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش و جوانان پیام تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش ورزش و جوانان استان قزوین ڪل ورزش و جوانان استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟

به گزارش صدای ایران از روزیاتو، محققان دقیقاً کشف کرده‌اند که برای داشتن و حفظ قلب سالم، هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم.

کارشناسان سال‌ها هشدار داده‌اند که عدم تحرک و نشستن بیش از حد در طول روز خطر مشکلات سلامتی متعددی از جمله افزایش وزن، دیابت نوع ۲، سرطان و حتی مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.

اکنون تیمی از محققان می‌گویند که ما باید فقط شش ساعت در روز بنشینیم.

تنها دو ساعت در روز را باید به ورزش‌های سنگین مانند ورزش در باشگاه یا پیاده‌روی سریع اختصاص دهید.

انجام ورزش‌های سبک، مانند انجام کار‌های خانه یا درست کردن شام، باید دو ساعت دیگر را به خود اختصاص دهد.

وقتی نوبت به خواب می‌رسد، هشت ساعت و بیست دقیقه را برای خوابیدن کنار بگذارید.

اما به گفته محققان، افراد تنها زمانی مزایای ماندگار این اقدامات را بر سلامت قلب خود تجربه خواهند کرد که این فعالیت‌ها را به طور منظم انجام دهند.

دکتر کریستین برکنریج، نویسنده این مطالعه و کارشناس فیزیولوژی ورزش در دانشگاه فناوری سوئینبرن تصریح کرد:

برای نشانگر‌های متنوع سلامت، از اندازه دور کمر گرفته تا سطح گلوکز ناشتا، سطوح مختلفی از هر رفتار در نظر گرفته می‌شود.

این تجزیه و تحلیل طیف گسترده‌ای از نشانگر‌های سلامت را در بر می‌گیرد و هدف آن سلامت کلی بدن است.

البته همیشه حرکت کردن و فعالیت تا جایی که می‌توانید توصیه می‌شود. به خصوص زمانی که زندگی بسیاری از ما جلوی نمایشگر‌ها می‌گذرد.

انجام فعالیت‌های بدنی و خوابیدن، به سلامت متابولیک قلبی ما کمک می‌کند.

محققان داده‌های بیش از ۲،۳۰۰ داوطلب ۶۰ ساله را تجزیه و تحلیل کردند. یک چهارم آنها دیابت نوع ۲ داشتند.

آنها فعالیت داوطلبین را به مدت هشت روز بررسی کرده و کل زمان نشستن، ایستادن و خوابیدنشان را محاسبه کردند.

سپس این تیم نشانگر‌های سلامت را در میان شرکت‌کنندگان از جمله اندازه دور کمر، سطح گلوکز و انسولین مقایسه کردند.

آنها دریافتند کسانی که نشانگر‌های «بهینه ای» دارند، به طور قابل ملاحظه‌ای زمان کمتری را برای نشستن و زمان بسیار بیشتری را برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌کنند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و دارای «ترکیب بهینه به طور متوسط» نیز زمان بیشتری را به خواب اختصاص می‌دادند.



محققان در مقاله‌ای در مجله Diabetologia افزودند:

بی‌تحرکی روی سلامت قلب تاثیر می‌گذارد. زمان بیشتری که برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌شود، با حساسیت به انسولین، کاهش درصد چربی و کاهش سطوح تری‌گلیسرول و کلسترول همراه است.

با این حال، محققان اذعان کردند که این داده‌ها صرفاً یک «توصیه» است و زمان هر فعالیت باید «واقع‌بینانه و متعادل» باشد.

ممکن است مشکلاتی در جمع‌آوری داده‌ها در تمایز دقیق مدت زمان اختصاص داده شده به هر یک از انواع فعالیت‌های اندازه‌گیری شده در شرکت‌کنندگان وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، در این پژوهش ایستادن بسیار شبیه به فعالیت بدنی سبک ثبت می‌شد.

این که زمان خود را به جای انجام فعالیت‌های بدنی با چه کاری جایگزین کنید هم به طور طبیعی بر نتایج تأثیر می‌گذارد.

به عنوان مثال، اگر خوابیدن جایگزین زمان ورزش شود، ممکن است برای سلامتی مضر باشد، اما اگر جایگزین زمان نشستن و عدم تحرک شود، مفید است.

به همین دلیل است که ما به دستورالعمل‌های یکپارچه‌ای با در نظر گرفتن طیف کامل رفتار انسانی نیاز داریم.

اگرچه اختصاص دادن زمان بیشتری به ورزش کردن توصیه می‌شود، اما انجام ۱۰ ساعت ورزش و حذف ساعات نشستن عملاً امکان‌پذیر نیست. استفاده از زمان باید واقع‌بینانه و متعادل باشد.

همچنین باید اذعان کنیم که این داده‌ها توصیه‌ای برای یک فرد بزرگسال سالم و توانا است. همه ما شرایط مختلفی داریم و مهمتر از همه، حرکت کردن و فعالیت باید سرگرم‌کننده باشد.

در حالی که محققان محاسبه کرده‌اند که بزرگسالان به طور ایده‌آل باید چه هدفی را از نظر فعالیت داشته باشند، حتی اگر به این اهداف دقیق نرسند، همچنان احتمالاً از انجام فعالیت‌های بدنی سود خواهند برد.

به عنوان مثال، انجام ورزش به مدت ۱ ساعت در روز همچنان برای شما مفید است، حتی اگر دقیقاً دو ساعت در روز ورزش نکنید.

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) علوم الهی را بسط داد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت کرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم
  • پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم
  • پیام استاندار مازندران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم